Slukefter Kro, Vojens.

Kærestetur og Deal på nettet!

Manden og jeg havde lige behov for at se hinanden i øjnene, uden at de små høns var i nærheden. Pigerne er nået den alder nu, hvor det er MEGA spændende, hvad de voksne snakker om! Vi synens begge at det er hyggeligt at de er blevet så gamle nu, men indimellem så må man bae erkende at det er vigtigt med noget tosomhed!

Vi var heldige at bedsteforældrene havde mulighed for at passe pigerne, og så gik jagten efter hvad vi skulle finde på! Jeg faldt så på følgende opslag, på Slukefter Kro’s facebookside!

Deal tilbud - Slukefter Kro

Der stod godt nok at de ikke havde flere værelser lige på den dag vi gerne ville afsted, men jeg prøvede at ringe alligevel og så spørge på et lidt bedre værelse! De havde nogle af deres Comfort værelser tilbage – det ville koste 150kr oveni! Så vi blev enige om at det ville vi afprøve!

Afgang mod kroen!

Vi kørte hjemmefra lørdag eftermiddag og ankom kl 16!

Vi blev lidt skuffede da vi så stedet, for de er åbenbart ved at renovere værelser! Så der var en del byggerod rundt omkring kroen og det gav ærligt talt et lidt trist førstehåndsindtryk!

Nå men vi fik vores nøgle og var jo så ret spændte på at se vores værelse! Værelset var super fint! Pænt og nydeligt – selvfølgelig lidt gammelt med nogle af møblerne, som også havde en del skrammer! Men det overordnede indtryk var godt, og der var meget lyst, rent og pænt! Udsigten fra værelset var så som så, men igen så når man sammenholder men prisen for det hele! Ja så var vi fint tilfredse!

Comfort værelse - Slukefter Kro

0P   Udsigt fra Comfort værelse - Slukefter Kro

Kaffe og Kage!

Efter vi havde pakket ud, gik vi ned og fik kaffe og kage! Det var jo med i tilbuddet, så det var spændende at se hvad der ventede os! Nu elsker jeg kage og søde sager, så ærligt blev jeg en smule skuffet!

I bedste forsamlingshusstil var der stillet 3 borde op i midten af et stort rum, og på dem stod der en lagkage, skærekage og kander med kaffe og the! Ude ved siderne var der så opstillet borde og stole, så man tog det man ville have og satte sig hvor der var plads!

Fordi vi kom som nogle af de sidste, var der kun få pladser tilbage! Det var fortrinsvis pensionister som var ved bordene – så der blev talt VIRKELIG højt!

Men manden syntes at det var en god lagkage og han fik da vist også 2 stykker 😉 Jeg smagte både lagkagen og skærekagen! Skærekagen skulle vist være en slags brunsviger, men den smagte desværre meget af gær. Jeg er ikke så meget til lagkage – men den var ok!

Kage og kaffe på Slukefter Kro

Efter kaffen gik vi tilbage på værelset og slappede lidt af inden vi skulle ned til aftensmaden! Vi skulle være ved receptionen kl 18, hvor vi ville få anvist vores pladser!

Fordi jeg var blevet lidt skuffet over kagen, var jeg noget skeptisk da vi skulle ned til aftensmaden! Jeg var lige ved at overveje ikke at skifte til det lidt pænere outfit, men det gjorde vi begge heldigvis! Jeg skriver heldigvis fordi de andre gæster også kom i pænt tøj… Det ville have været lidt flovt at komme alt for fritidspræget, som de eneste!

8 retters menu inkl tilpasset vinmenu!

Heldigvis blev mine bange anelser for maden gjort fuldstændig til skamme! Maden var utrolig lækker og velsmagende og virkelig flot præsenteret!

Vinene var også flot afstemt med maden og vi nød virkelig at blive forkælet, og bare kunne snakke om alt! Helt uden at de små ører lytter med 😂😉👍

Maden var som følger :

Gourmet menu - Slukefter Kro

Laks i salat!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Torsk i fiskesuppe!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Mørbrad med syltede løg og pinjekerner!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Oksebryst i peberrodsauce!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Bagt selleri med knas på toppen!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Oksecuvette med kartofler i lag og rosenkål!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Rosmarinbagt brie med kiks og søde nødder!

Gourmet menu - Slukefter Kro

Chokoladekage og hjemmelavet vanilleis!

Hvis jeg skal vælge en favorit ud – så var torsken i fiskesuppe virkelig god! Omvendt så kunne jeg godt have undværet den bagte selleri! Ikke fordi at den smagte dårligt – den var såmen ok. Men det virkede mere som noget tilbehør til noget kød, end som en egentlig ret for sig selv! Den mest overraskende ret var for mit vedkommende den bagte brie med rosmarin. Jeg spiser normalt ikke alt for specielle oste – men denne her var virkelig god! Det kan anbefales at prøve!

Dagen derpå!

Efter middagen gik vi tilbage på værelset og så lidt film. Vi sov udemærket i deres senge og næste morgen var vi så klar til morgenmad omkring kl 9. Der var morgenmad fra 8-10, og man skulle tjekke ud inden 10:30. Så det passede fint med at vi kunne spise morgenmad og så gå tilbage på værelset og få pakket!

Morgenmaden var af samme standart som kaffe og kage dagen før! Det var samme princip med 3 borde i midten med morgenmadsbuffet, og så satte man sig hvor der var plads!

Morgenmadsbuffet Slukefter Kro

Der var bakeoff rundstykker, rugbrød, kogte æg, smør, ost, 3 slags pålæg, 2 slags marmelade, lidt forskelligt frugt og en lille københavnerbirkes! Så var der selvfølgelig kaffe og the og jeg tror at det var hjemmepresset æblemost og så almindelig appelsinjuice!

Morgenmaden var udemærket men ikke noget at skrive hjem om! Men okay – når man kan lave sådan et tilbud for 650kr pr person, så skal man jo også spare nogle steder! Ellers kan det jo slet ikke løbe rundt for dem!

Vurdering af Slukefter Kro!

Jeg må sige at både manden og jeg er godt tilfredse med vores ophold, prisen taget i betragtning! Og hvis jeg skal vælge – så vil jeg også klart hellere have lækker 8 retters menu, end at kaffe/kage og morgenmaden er def bedste! Så jeg synes at Slukefter Kro har valgt at prioritere det vigtigste!

Det er også dejligt at de indvendige omgivelser er pæne og velholdte – så tilgiver man at det roder med byggeaffald udenfor! Jeg tænker at til sommer bliver det en helt anden oplevelse, når de er færdige med at bygge!

Det fungerede også fint med at sygeplejeskerne kom på besøg, og hjalp mig med min medicin!

Da vi skulle betale, blev regningen 300 kr dyrere end jeg havde regnet mig frem til! Det viste sig så at de åbenbart tager et ekstra gebyr på 300 kr, hvis man er der fra lørdag til søndag! Der var åbenbart en * som jeg havde overset! Jeg er personligt ikke så vild med ekstra gebyrer osv! Men det er de jo ikke de eneste som der gør – så det skal man lige være opmærksom på, hvis man booker et ophold ved dem.

Rengøringen på værelset og rundt omkring på kroen var fin – så det var også dejligt.

Så jo jeg kan godt anbefale at man tager sig et ophold på Slukefter Kro!

Facade Slukefter Kro

 

 

 

 

En tanke om “Slukefter Kro, Vojens.

  1. Jeg har været på Slukefter adskillige gange (5 eller 6 gange)! Og har anbefalet det til rigtig mange 👍
    – og jeg giver dig ret i, at eftermiddagskaffen / kagen ikke lige er det mest sindsoprivende, men nu har det også været maden, jeg har prioriteret – og den er til gengæld i top.
    Om ombygningen er færdig til sommer tvivler jeg på, når jeg tænker på, hvordan det så ud første gang, jeg var der….. de bygger om og om og om og om over alt…. men de bliver vel færdige “engang”…. 🤣

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *