Snevejr, kælketur og en lille weekendtur for de voksne 😉

Snevejr!

Jeg elsker sne! Jeg synes simpelthen bare at det giver sådan et flot landskab at kigge på! Nu hvor vi bor ved vandet – så gør det det ikke ringere, når det endelig sner! Så da der var snestorm fornylig – nød jeg at ligge i min seng og kigge ud på naturen!

Pigerne elsker også sne – og det eneste der stod dem i hoved onsdag, var at komme ud at kælke efter skole. De ville så gerne have at deres far skulle køre dem hen på en kælkebakke, i den anden ende af byen. Men efter en hel dag med snerydning – var det naturligvis ikke lige det som stod højest på hans ønskeliste! Heldigvis var jeg på Prednisolon igen, så jeg havde ekstra overskud! Så på med det varme tøj, og vinterstøvler, og så gik pigerne og jeg en tur i nærområdet. På jagt efter noget som kunne bruges til kælkebakke! Og tænk sig – vi var simpelthen så heldige at finde en super fin sti/bakke, som kunne bruges til formålet!

Kælketur - etlivmedcancer.dk

Kælketur - etlivmedcancer.dk

Kælketur - etlivmedcancer.dk

Pigerne fik ordentligt kælket – og selvom det måske ikke ser så stejlt ud på billederne! Så fik de virkelig fart på og nåede også at ryge af kælken nogle gange! Så de var meget glade og tilfredse! Så nu ved vi det fremadrettet, at hvis vi ikke lige kan køre på den store kælkebakke – så har vi vores “egen” tæt på!

Weekendtur!

Ellers så snakkede manden og jeg om at vi syntes at vi var ved at trænge til en lille tur væk – bare han og jeg! Jeg sad og kiggede lidt rundt for at se om jeg kunne finde et ok tilbud! På facebook faldt jeg så over en annonce fra Slukefter Kro!

Deal - Slukefter Kro

Vi kender en del som har været der, og de har alle talt pænt om stedet og maden! Så vi blev enige om at se om vi kunne få enderne til at nå sammen!

Første skridt var at se om pigerne kunne blive passet ved mormor og morfar i weekenden! De skulle heldigvis ikke noget – så for deres vedkommende var det fint! Så ringede jeg til kroen og de havde godt nok udsolgt af de helt billige værelser! Men hvis vi ville give 150 kr ekstra i opgradering til et comfort værelse – så var der mulighed for at vi kunne komme! Vi valgte at ville have en overnatning fra lørdag til søndag, og så var det på plads – lækkert!

Mormor og morfar.

Pigerne ville gerne være hele weekenden ved mormor og morfar, så fredag eftermiddag kom de og hentede dem. Manden skulle ud og se fodbold på stadion fredag aften, så jeg tog med over til mine forældre og hygge fredag aften. Efter fodbold var slut, hentede manden mig og vi kørte hjem. Men fordi vi nu var alene, så blev vi enige om at udnytte det lidt, og efter jeg havde fået min medicin, tog vi ned i byen og fik en drinks! Eller rettere – jeg fik en Mango daiquiri og manden tog en øl.

Øl og drinks på Cafe Conrads Vejle

Det var mega hyggeligt at sidde og bare nyde sin drinks/øl og snakke om alt og intet, uden at de små ører lytter med! Nogle gange er det bare nødvendigt at have noget alenetid, og lige huske på at man ikke kun er mor og far, men også kærester/ægtefolk!

Slukefter Kro ved Vojens!

Lørdag var vi ude og køre en lille tur om formiddagen, og endte med at drikke en kop kaffe ved vores venner Camilla og Max! Deres tøser var noget skuffede over at det bare var manden og jeg som kom, og pigerne ikke var med!

Vi kunne komme ind på kroen fra kl 15:30, så vi kørte fra huset kl 1445 med kurs mod Vedsted!

Første indtryk af kroen var lidt skuffende, fordi der var en del byggerod ude foran! Men indenfor var der utrolig pænt og hyggeligt! Værelset var også fint nok – pænt og lyst, men ikke noget fancy! Men når man ser i forhold til prisen – så var der intet at brokke sig over.

Værelse - Slukefter Kro

Efter vi lige havde fået tingene på plads på værelset, gik vi ned og fik vores kaffe og kage! Det var et stort tag selv bord med en lagkage, og noget der vist var ment som en brunsviger! Man satte sig bare hvor der var en plads, men fordi vi var lidt sent på den, så var næsten alt optaget! Men vi fik os da sat og drukket kaffe, og igen – det var fint til prisen! Men vi var nu lidt skeptiske over hvordan mon at aftensmaden ville være!

Kaffe og Kage - Slukefter Kro

Heldigvis blev vores bange anelser fuldstændig manet i jorden! Vi havde heldigvis klædt om og taget det pæne tøj på, og da vi kom ned til receptionen til kl 18, kunne vi se at det havde de andre gæster også!

Vi fik anvist et bord og ud over at der var utrolig flot opdækning, så var maden og vinen bare helt i top! Hver ret blev præsenteret på en super fin og nede på jorden måde – som passede perfekt med kro stemningen! Jeg har lavet en anmeldelse af selve opholdet her – og der er der mange flere billeder af maden!

Opdækning - Slukefter Kro

Aftensmad - Slukefter Kro

At lære af sine fejl…

Jeg har jo desværre det problem, at hvis jeg spiser for meget så ender jeg med at kaste op! Så jeg forsøgte virkelig denne gang at tænke på ikke at spise mere, end min mave kan rumme! Desværre så endte det alligevel med at jeg kastede op! Og det til trods for at retterne var små, og at jeg kun spiste halvdelen af flere af dem!

Der var en af retterne som var noget sprængt oksebryst på en peberrodssovs! Min mand var helt i den 7’vende himmel, fordi det mindede ham SÅ meget om hans bedsteforældre! Det var rigtigt rigtigt hyggeligt at han fik den oplevelse!

Kl 22:30 var vi færdige med at spise, og så gik vi op på værelset.

Søndag morgen stod vi op og spiste morgenmad, som også var med i deres tilbud! Morgenmaden var samme kvalitet som eftermiddagskaffen! Ikke noget at råbe hurra for – men der var hvad man havde brug for og i forhold til opholdets pris – ja så var det meget fint!

Pizza med mormor og morfar og tøserne!

Jeg havde aftalt med min mor, at hende og far kom over med pigerne søndag aften, og så tog de sandelig også pizza med!

Pigerne havde hygget sig helt vildt, men var også klar til at komme hjem til os igen! Min mor havde været så sød, at hun havde inviteret pigernes kusiner på besøg ved dem lørdag eftermiddag! Min mands bror har 3 tøser på 8,6 og 4 år, og de bor 5 km fra mine forældre! Så min mor var virkelig i overskud, at hun kunne have 5 piger i gang!

Opdatering på medicin!

Idag ringede det Palliative Team så, og fortalte at de nu endelig skal have et møde omkring mine ønsker for nemmere medicin håndtering! Det skal de have på onsdag i næste uge! Så det bliver meget spændende hvad det ender med! Jeg skal så ind og snakke med lægen ugen efter igen, – hun havde desværre ikke tid før! Så når jeg ved noget mere – skal jeg nok lave en opdatering herinde!

Men nu må jeg vist hellere til at i gang med at lave aftensmad!

Jeg har været “doven”, og bestilt mad fra Årstiderne i denne uge! Så køleskabet er fuld af lækker økologisk mad! Jeg bestilte så der også var frugt med til pigerne, og hold fast det er bare en lækker kvalitet det hele! Også grønsagerne der følger med til maden er helt i top! Feks tomater og agurker – de har bare en helt fantastisk duft, som jeg kun kender fra drivhuse osv!

Frugt fra Årstiderne

Så vores madplan er som følger :

Igår mandag : Burger, med ovnfritter og grønt.

Tirsdag: Fish tacos med grønt og dressing.

Onsdag : Stegt kylling med spinat, persillekartofler og grønt.

Torsdag : Kotelettermed karry/kokossauce, ris og grønt!

Burgerne var super gode – og jeg tænker også at de andre retter bliver gode! Heldigvis kan man jo bare variere opskrifterne, så de passer til ens familie!

Oveni fik jeg så leveret varer fra nemlig.com idag, så ja det bliver en nem uge!

Rigtig god aften derude til alle ♥️

3 tanker om “Snevejr, kælketur og en lille weekendtur for de voksne 😉

  1. Hej Line

    Jeg er journaliststuderende og er sammen med to andre medstuderende i gang med at lave et tv-indslag om døden. Vi vil rigtig gerne have et indblik i livet som terminal patient, og i den forbindelse er jeg faldet over din blog. Hvis du har lyst til at medvirke, give et baggrundsinterview eller bare vil høre lidt nærmere kan du kontakte mig på mobil 23278134 eller mail lrwmadsen@mail.dmjx.dk.

    Bedste hilsner Lærke Weensgaard

  2. Inspirerende & spændende m den madplan & det lyder SÅ lækkert m Årstiderne & nem.com rigtig godt for jer😘😙💝💖

    1. Ja jeg er simpelthen bare så glad for begge dele! Det er til stor hjælp både for David og jeg, for på den måde hænger det hele ikke på ham! Og at jeg så oveni sparer penge på vores madbudget er jo super lækkert 👍 Knus og kram fra Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *