Stadig indlagt på urinvejskirugisk sengeafdeling!

Update på indlæggelsen!

Billede vejle fjord

Jeg er desværre stadig indlagt! Virkelig bare rigtigt rigtigt træls! Det værste er at jeg muligvis godt kunne have taget før hjem, hvis lægerne bare havde handlet på blodprøver mm med det samme!

Det viste sig nemlig onsdag eftermiddag,at de opdagede at den urin der var blevet stikset søndag aften, viste tegn på infektion! Så jeg startede op på piller mod infektion torsdag onsdag aften!

Nu tåler jeg bare ikke piller særlig godt, og igår aftes gav det sig så udslag i opkast flere gange! Jeg skulle have haft jern infusion igår aftes, men det blev ikke til noget, pga alle mine opkastninger!

Jern infusion er mega godt til hvis man har lav blodprocent! En af de gode ting ved jern infusion er at kroppen lettere optaget jern! Jeg har fået jern flere gange og det er utroligt så hurtigt at det giver positive resultater i kroppen! Jeg får det direkte i min port’a’cath, som er en dims som sidder lige under huden! Så kommer man en speciel “nål” i indgangen og så kører det bare! Det er mega nemt og man slipper for en masse stik osv! Man kan nemlig også få taget blodprøver fra den og mange andre ting! Min ser sådan her ud:

Lægerne har taget en masse blodprøver som viser at jeg mangler en del vitaminer og mineraler i kroppen! Så det skal jeg have rettet op på, inden jeg skal hjem!

Så idag håber jeg at de finder et alternativ til antibiotika pillerne, og at jeg får det jern! Jeg stoppede med at tage pillerne igår aftes og nu her til morges, har jeg det allerede meget bedre!

Smertemæssigt går det stadig svært! Trods infektion og opkastninger, er der stadig strenge regler for hvornår jeg må få smertestillende! Der SKAL gå 4 timer imellem og det bliver der ikke ændret på overhoved!

Det Palliative Team…

skrev mandag morgen til afdelingen, som jeg ligger på, en plan for min smertedækning! Nu er det fredag og de har overhoved ikke vist sig her! Dvs at de ordinerer behandling uden at have tilset mig! Dem virkelig være nogle dygtige læger, siden de kan det! De har vist åbenbart mulighed for at se igennem murstensvægge, og herind på min stue, og derved vide hvordan jeg skal behandles…

Jeg har flere gange ligget på gulvet i virkelig trælse smerter, men alligevel har lægerne ikke ville hjælpe mig! Og så er det virkelig nedtur, når man hører en sygeplejerske sige til en medpatient : “ du skal bare sige til hvis du har smerter, så får du noget for det, for du skal ikke ligge og have ondt”! Der er åbenbart forskellige regler ud fra hvem man er!

Hjælp fra en god veninde :

Vi har snakket meget omkring hvorvidt jeg skal blive ved med at finde mig i den måde jeg bliver behandlet på! Jeg er altid bange for hvis tingene bliver værre! Men som min mand siger : “Det kan jo ikke blive værre end det er nu!” Og det har han jo fuldstændig ret i!

Så jeg er så heldig at en rigtig god veninde, som jeg har, har snakket med regionsrådsformanden! Hun spurgte os om vi var interesserede i at hun kontaktede hende for at høre hendes mening, og det var vi selvfølgelig! Hun vil rigtigt gerne mødes med os, så det er ved at blive sat i stand!

Jeg skal lige ud fra sygehuset først, og min mand og mine piger skal også lige hjem fra ferie først! Men efter der, så håber jeg at vi får et konstruktivt møde! Jeg er spændt på om vi kan gøre noget anderledes, eller sige noget anderledes for at få et bedre samarbejde med Det Palliative Team!

En spurgte mig engang om der egentlig ikke var noget som hedder selvbestemmelse! Tjo det tænker jeg da at der er for de fleste – men for mig, da bliver jeg behandlet, som en uden forstand! Det kan virkelig godt være frustrerende at de ser sådan på en! Nu har det stået på i et års tid, så jeg er nok egentlig ved at være van til det!

Jeg ved jo godt at det er fordi Det Palliative Team ikke ved hvilken “kasse”  de skal putte mig i! Nu har jeg jo været under dem i 3 år, og som de siger : “ normalt har vi kun patienter i op til 6 måneder – så er de døde”! Så ja jeg er desværre (i deres øjne) ikke så syg,som de gerne ville have! Når man er tæt på livets ende – så ved de bedre hvad de skal gøre!

Fremtidige planer :

Jeg håber at jeg idag har det så godt at jeg kan komme hjem! Jeg håber at de hurtigt vil give mig det jern i drop, samt måske også noget antibiotika i drop! Og så håber jeg at smerterne bliver væk!

Pigerne har haft en fridag igår, hvor de var på besøg hos deres farmor inkl overnatning! Og så vil jeg bare rigtigt gerne være hjemme, til at tage imod dem efter skole!

Jeg er også blevet færdig med maleriet til min veninde, så jeg håber at hun kan komme til fernisering i weekenden! I må vente med at se et billede af det, til hun har set det live! Jeg håber virkelig at hun kan lide det!

Jeg synes at det har været svært at male til hende på bestilling! For man ønsker jo at male som hun godt kan lide og hendes stil i hjemmet, men samtidig skal det jo også passe til min måde at male på!

Alternativet er at jeg må rulle lærredet over med hvid, og så starte helt forfra! Opdatering kommer 😊….

Nu er klokken 6:30 og jeg må lige se om jeg ikke kan sove en time mere inden morgenmad og medicin!

❤️

 

4 tanker om “Stadig indlagt på urinvejskirugisk sengeafdeling!

  1. Kære dig 😃. Jeg tænker så tit på dig og hvor blev jeg glædelig overrasket over denne bolg 👌👍. En god måde at få lov til stadig at følge dig lidt. Og jeg håber og beder til at du må blive rask. Snart. Kæmpe knus og kram fra mig til dig. Kærligst Vivi H.Sørensen

    1. Tak Vivi. Det er altid svært om man skal holde tingene for sig selv, eller ligge det ud i åbent forum. Jeg har gået længe med ønsket om at gøre det, men var i tvivl om jeg kunne lide at andre mennesker kender mine tanker SÅ godt! Men jeg kan mærke at det giver mig noget positivt at dele det! Så håber jeg bare at det også giver andre noget positivt at læse det… Kh Line

  2. Hej Line
    Jeg kan godt forstå, du er frustreret. Jeg kender ikke et menneske med en kampgejst som dig. Jeg er stolt af, at du er min niece❤️

    1. Tusind tak for de pæne ord Vivi! For det meste har jeg en god kampgejst, men jeg må sige at af og til svigter den lidt! Men så er det jo godt med familie og gode venner til at holde en oppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *