Statusskanning… Svaret på den!

Skanningssvar efter 6 måneder!

Det er ved at være 6 måneder siden at jeg sidst var til skanning, og svar på hvordan det går med min cancer! Siden sidst har jeg brugt en del kræfter på at leve efter de principper, som naturlægen har anvist!

Normalt er jeg faktisk meget nervøs fra jeg er blevet skannet og til jeg får svaret! Idag var det anderledes fordi lægen fra Det Palliative Team, sagde forleden at hun godt vidste hvad svaret ville være! Fordi professoren havde sagt at min cancer er “low grade” indenfor æggestokkræft! Så var hun sikker på at svaret idag ville være minimal forværring af min cancer! Fordi hun var så sikker – så smittede det af på mig – og jeg var overhoved ikke nervøs idag! Det var helt rart til en forandring!

Samtalen!

Jeg kom ind til min onkolog 1/2 time senere – så alt normalt der 😂 Heldigvis så var svaret godt! Intet nyt cancer andre steder, end der hvor vi kender det! Og det var maks vokset 3 mm de forskellige steder – bedre end sidste svar! Og hun kunne også fortælle at den knude jeg har ved halsen var blevet mindre! Men det vidste jeg nu godt! Jeg har ikke kunne mærke den på det sidste så – naturmedicinen har gjort noget godt der! Og faktisk siger man at billeder fra ct er alligevel så unøjagtige, så hvis forandringerne er op til maks 3 mm så betyder det faktisk at det ikke er sikker at det overhoved er vokset! Dejligt!

Fordi jeg de sidste mange gange har fået samme svar til kontrol! Så blev vi enige om at afslutte mig fra dem! Afslutte mig på den måde at jeg altid kan ringe og bede om en skanning og at blive tilset! Men jeg har ikke fået nogen fremtidig tid og det har jeg det rigtigt godt med!

Muligheder!

Jeg spurgte til om jeg måske kunne få fjernet de knuder som jeg kan se på mit maveskind! Men det afviste lægen blankt fordi det ikke ville have nogen positiv effekt! Men hun sagde dog at kirugerne altid ville være villige til at skære! Men vi lader det ligge for nu!

Så spurgte jeg til den forsøgs behandling som Herlev har gang i for tiden! De tager en knude ud og laver en slags behandling til en ud fra ens cancer! Det giver fuldstændig mening for mig! Men man risikerer at komme på intensiv mm fordi behandlingen er så hård ved kroppen! Så jeg er gået i tænkeboks om det er det værd! Lægen mener at det bedste for mig er at fortsætte som jeg har gjort frem til nu!

Manden, jeg og tøserne har fejret det fine resultat med god mad her til aften! Vi fik en lækker bøf, flødekartofler og broccolisalat! Lækkert!

Imorgen tager vi i sommerhus! Pigerne har vinterferie og vi har lejet et sommerhus med pool osv i Løkken! Vi skal være afsted i en uge – det får jeg jo normalt ikke lov til af Det Palliative Team! De siger maks 4 dage afsted! Men jeg fik lov – fantastisk 😍

Nu vil jeg til at pakke til imorgen ❤️

Rigtig god fredag til alle!

♥️ Line/ etlivmedcancer.dk

4 tanker om “Statusskanning… Svaret på den!

 1. Hvor er jeg glad på dine og på din families vegne – Line❤️💐🌺
  Rigtig rigtig god ferie ❤️ til jer alle 4 😎☀️

 2. Hej min ven
  Hvor er det dejlige nyheder. ❤️
  Rigtig god tur til jer og håber at du/I får nydt det i fulde drag og rigtig hygget.
  Knus og kram herfra 😘😘😘

 3. Line – det er simpelthen så skønt at få lov at følge lidt med i dit liv, og utroligt opmuntrende så flot du klarer din situation. Oprejst pande. Positivt livssyn. Optimisme. Mod til at blive ved med at prøve nyt. Det kan jeg virkelig godt lide dig for min søde ven. Glæder mig til vi kan være lidt sammen om nogle måneder.

  Stort knus fra Winnie

 4. Kære ven😍
  Sikke en dejlig nyhed❤ det er jeg virkelig glad for at høre!! 👏Håber i har haft en dejlig vinterferie. Stor knus Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *