Super lækre burgerboller.

Burgerboller med pulled pork!

I denne uges madplan, indgik det at vi onsdag skulle have burgerboller med pulled pork og coleslaw! Da jeg handlede ind til det, var jeg lidt ambivalent med om jeg skulle købe burgerboller. Eller om jeg skulle tage mig sammen og selv bage! For mig handler det altid om jeg har overskud til det! Og det er lidt svært at vide 4 dage før man skal i gang!

Jeg besluttede mig dog for, at jeg i sidste ende ville blive mest glad for hjemmebagte burgerboller! Så jeg googlede lidt frem og tilbage på nettet, og fandt til sidst en opskrift fra Amo’s hjemmeside. Den så god og nem ud, og med lidt småjusteringer – så viste sig at blive nogle mega lækre burgerboller! Så jeg viderebringer hermed opskriften til jer derude!

Det skal siges at jeg er så heldig at have en røremaskine til rådighed når jeg bager! Så det tog mig ingen tid at lave dejen, og den er god fordi den kun skal forhæve i 15 min. Og så igen 30 min, men der er de formede og ligger på bagepladen! Så jeg kan kun anbefale dem fremfor købe burgerboller! 👍

Burgerboller med sesam :

Ingredienser :

  • 1 brev tørgær
  • 500 gram hvedemel
  • 1/2 dl becel
  • 3 dl mælk
  • 3 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • sesamfrø

Sådan gør du :

I en skål kommer man tørgær, mel, sukker og salt. Det blandes godt sammen.

I en gryde lunes mælk og becel så det er lillefinger lunken.

Mælk og becel tilsættes melblandingen, og det røres godt sammen!

Dejen stilles til hævning et lunt sted i 15 min.

Så former man burgerboller ud af dejen – alt efter hvilken str man ønsker de skal have.

Burgerbollerne ligger man på en bageplade, trykker dem flade og de prikkes med en gaffel.

Pensel med vand og drys med sesamfrø.

Lad dem herefter efterhæve i ca 30 min.

Så bager man dem ved 225 grader (varmluft 210 grader) i ca 10 min!

Velbekomme 😋

Hjemmelavede burgerboller - etlivmedcancer.dk

Hjemmelavede burgerboller - etlivmedcancer.dk

Hjemmelavede burgerboller - etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *