Sygehus – her kommer jeg!

Familien hjem igen!

Etlivmedcancer.dk

Etlivmedcancer.dk

Etlivmedcancer.dk

Det var fantastisk at få familien hjem igen, og ærligt har det været så skønt så jeg slet ikke har fået skrevet herinde i en rum tid!

Tiden har bare gået med at nyde de er her i huset igen, og så selvfølgelig med at vaske deres tøj efter ferien!

Jeg havde købt en ny kjole til Sophia og en ny buksedragt til Sienna, som velkommen hjem gave! Jeg var spændt på om de kunne lide tøjet, men begge var begejstrede og har stort set ikke gået i andet tøj siden! Ja jeg må faktisk kæmpe for at få det i vaskemaskinen 😉

Og så havde jeg også købt blomster og planter til vores altaner så de kunne blive lidt mere hyggelige! Det blev faktisk ret godt hvis jeg selv skal bedømme!

Blomster - Etlivmedcancer.dk

Blomster - Etlivmedcancer.dk

Blomster - Etlivmedcancer.dk

Blomster - Etlivmedcancer.dk

Båden!

Båden kom i vandet inden de tog ud at rejse, men der var en hel del hængepartier, som vi skulle have gjort færdige! Feks så skulle vi have gjort hovedrent i vores del af båden og vandtankene skulle vi også have fundet  ud af at rense!

Manden havde forsøgt at skrue toppen af vandtankene, men desværre forgæves! Men heldigvis så fandt vi noget vandtank rens hos Marineshoppen! Så da vi var nede og gøre båden rent indvendigt, fik vi samtidig hældt tankrens på vandtankene! Nu skal det stå nogle dage og virke, og så skal vi have tømt vandet ud og hældt frisk vand på!

Planen er at vi skal til Aarø på pinsetur, og så skal båden jo være fit til at vi kan få en god tur!

Aarø

Desværre har min kirurg sagt at jeg nok skal ind og have lukket mit hul ind til blæren omkring det tidspunkt! Men jeg håber at jeg kan få lov til at det bliver ugen efter pinse at det skal ske! Sidste år var jeg nemlig ikke med på pinseturen til Endelave fordi jeg var indlagt! Jeg havde glædet mig sådan til  at komme til Endelave!

Endelave

Jeg elsker når vi er i båden på de små danske øer! Det er så hyggeligt! Så jeg vil virkelig gerne med til Aarø i år!

Sygehuset!

Men ellers så var jeg selvfølgelig lige et smut på sygehuset akut igår! Mit nefrostomikateter virkede pludselig ikke, med det resultat at der hvor drænet er sat ind i min ryg! Der piplede det ud med urin – virkelig ulækkert! Så jeg gik med forskellige forbindinger på ryggen til at opsamle det, så jeg ikke havde det ud over det hele!

Men man kan så sige at det var en fordel at det kom ud ved drænindstikket! For ellers ville det have ophobet sig i nyren og det giver virkelig bare mange mange sindsyge smerter!

Jeg forsøgte selv at skylle på drænet for at få det i gang – men forgæves! Så op med mig på sygehuset!

Jeg blev modtaget af en af de sødeste sygeplejesker – Line – og hun tog sig bare mega kærligt af mig! Hun prøvede så også at skylle på det og nærmest ved et mirakel kom det i gang igen! Fantastisk! Havde hun ikke fået det i gang – så havde det betydet at jeg skulle have skiftet nefrostomikateteret i narkose! Og jeg kan efterhånden godt mærke at min krop har det hårdt med alt det narkose!

Opfølgning!

Jeg fortalte Line at jeg undrede mig over at jeg endnu ikke havde modtaget nogen indkaldelse til det tjekup på min blære mm omkring pinse! Så Line var så sød og tjekkede op på hvad jeg skulle fremadrettet og det viste sig at min kirurg ikke havde fået afsluttet noterne  ordentligt på min sag! Så jeg var slet ikke blevet tildelt en ny tid til oprensning af stent, ny nefrostomi og lukning af hul ind til blæren! Desværre må jeg sige at det er lidt typisk at man skal være opmærksom på sin egen behandling!

Men nu skulle der være givet besked til Lars Ulrich om at han skal få styr på det! Super!

Nedtrapning!

Mht min nedtrapning i oxynorm så går det faktisk godt! Jeg er nu nede på 2,5 og jeg kan klare det uden de mest sindsyge smerter! Det værste er dog om natten men så har jeg noget naturmedicin som jeg tager og det hjælper!

Vandscooter og Tyskland!

Idag er jo en fantastisk dag med super smukt vejr! Så planen er at vandscooteren skal ud af sit hi her i eftermiddag! Pigerne glæder sig helt vildt! Det er ligeså meget deres fritidsbeskæftigelse som det er mandens!

Og så har vi planer om at vi på mandag skal et smut til Tyskland og proviantere til båden! Det er noget nemmere med dåser på båden fremfor de store flasker! Så selvom de store flasker jo er billigere nu end dåser, ja så er det dåser vi køber til båden!

Rigtig god weekend derude!

❤️ Line/ etlivmedcancer.dk

En tanke om “Sygehus – her kommer jeg!

  1. 1000 KNUS til skønne dig😙Håber sådan du får lov til pinsesejltur🌊🌞KNUS💝

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *