Syltede rødløg

Syltede rødløg som tilbehør.

I torsdags havde manden og jeg en lille date på Streetfood i Vejle. Vi har spist der før, og begge gange fik vi nogle lækre små madpandekager med fyld af pulled pork, guacamole og syltede rødløg.

Syltede rødløg, streetfood vejle, etlivmedcancer.dk

Der er nu noget lækkert over at få serveret sin mad, og ikke selv skulle stå i køkkenet. Dog blev jeg ret inspireret af maden, og enig med mig selv om – at jeg vil jeg forsøge at kopiere engang i næste uge.

Første skridt på vejen er dog de her løg. Så jeg gik i krig med det her i weekenden – og de blev rigtigt gode! Så her er en super nem og velsmagende opskrift, på en super lækker tilbehørs spise!

Syltede rødløg!

Ingredienser :

  • 4 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 4 almindelige str rødløg
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 3 lauerbærblade

Sådan gør man :

I en gryde kommer man eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade. Det koges til sukkeret er kogt ud i eddiken.

Rødløg skæres i fine tynde skiver, og lægges i rene skoldede glas!

Eddikeblandingen hældes over rødløgene!

De skal stå og trække en dags tid på køl og så er de klar til brug!

Man kan godt begynde at bruge af dem før tid – så vil de dog knase lidt når man spiser dem! Det er en smagssag om man kan spise dem sådan – personligt kan jeg godt lide begge dele!

Velbekomme 😋

Syltede rødløg, opskrift fra etlivmedcancer.dk

Syltede rødløg, opskrift fra etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *