Havn

Tandlægebesøg :(

Jeg har egentlig aldrig haft noget imod at skulle til tandlæge – men efter jeg er blevet syg, har det ændret sig en del. Ikke fordi at jeg har fået en skrækkelig tandlæge – tværtimod så har jeg den sødeste tandlæge, som virkelig tager et utrolig hensyn til mig. Men der er desværre sket det at mine tænder er gået fra at være normale, til at kemo og medicin har ødelagt dem for et godt ord.

Feks idag er det kun små 8 måneder siden at jeg sidst var afsted, og alligevel var der opstået 3 små huller, plus jeg har begyndende carries, ved tandkødet på stort set samtlige af mine tænder. Så idag fik jeg de 3 tænder lavet og da jeg gik derfra, sagde hun at jeg desværre nok skulle forvente at der ville være behandlingskrævende ting, hver gang jeg kommer. Ikke lige noget som gør at man har mega lyst til at komme igen.

Denne gang kostede det 2100 kr. Faktisk billigt nok når man tænker på at det tæller eftersyn, tandrensning, 3 x bedøvelse (jeps jeg er en kylling), 3 udfyldninger og hvad der hører til!

Tandlægen anbefalede mig at ansøge regionen om at betale fremadrettet, da det jo kommer pga mine behandlinger og det medicin som jeg får! Problemet er bare at jeg 1 gang tidligere har spurgt dem om det, da jeg også for 1,5 år siden kunne se problemet. Men dengang tog de bare en spyttest hvorefter de sagde at den var fin, så jeg må betale selv. Men det er nu engang sådan at jeg må have vand stående på mit natbord fordi jeg vågner flere gange om natten med helt tør mund.

Men der er nok ikke andet for end at jeg må prøve at ansøge endnu engang, og så se om de måske er mere til at snakke med denne gang! De kan i alt fald se at mine tænder ikke opfører sig normalt i forhold til en på 34, som ikke drikker sodavand og spiser meget lidt slik!

Nå men jeg må se hvad det bringer 🙂

Tak fordi du læste med 🙂

Zez 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *