Tarmslyng, infektion og flydende ernæring i blodårerne!

Et pip herfra!

Ja det er vist ved at være tid til en lille opdatering herfra! Desværre ikke med de mest opløftende nyheder! Ærligt så er mit humør ikke det bedste for tiden! Men det er også svært at være glad når man kører på 18 døgn af en indlæggelse!

Tarmslyng!

Jeg blev indlagt for 18 dage siden med opkastninger, kvalme og ondt! Det viste sig at jeg var i gang med endnu et tarmslyng og oven i hatten også en infektion i blæren!

Jeg kastede virkelig meget op, så jeg måtte have sonde i maven til aflastning (jeg hader den sonde)! Og så fik jeg en masse væske så tarmen kunne komme i gang igen! Det er altid et sats om væske kan gøre det – eller man måske skal til at operere på det!

Heldigvis slap jeg for operation, også denne gang! Men det er mit 3. Tarmslyng siden sommerferien, hvilket jeg er meget træt af! Det betyder jo desværre at kræften nok er begyndt at påvirke mine tarme igen!

Infektion!

Det viste sig dog at jeg oveni tarmslyng også havde fået mig en blærebetændelse! Så jeg blev opstartet i antibiotika!

Det væste ved indlæggelsen var at jeg trods sonden ned i maven – blev ved med at kaste op! Så det endte med at de omlagde det flydende metadon, som jeg får mod mine smerter, til en injektion i stedetfor! Det hjalp virkelig meget at jeg ikke skulle have denne her mixtur 4x om dagen, som med garanti fik mig til at kaste op!

Mad igennem blodårerne!

Men pga opkastninger osv så kunne jeg jo heller ikke spise – så da jeg havde været indlagt i små 14 dage – blev lægerne enige om at jeg skulle begynde at have mad igennem mine blodårer! Det gik heldigvis overraskende smertefri! Og vi har snakket om at jeg skal have det hjemme også – så jeg ikke  taber mig så meget!

Jeg er nået helt ned og ramme 46 kg og det bedste ville være hvis jeg kunne ligge på 60 kg! Men jeg kan ikke af mig selv komme hen og ramme 60, i alt fald ikke så længe at jeg har så meget kvalme af det flydende metadon!

Medicin og Det Palliative Team!

Jeg er kommet tilbage på flydende metadon igen, fordi det Palliative Team ikke vil have at jeg får det som indsprøjtning! Præcis hvad der er deres begrundelse for det – det aner jeg ikke! Men jeg har fundet ud af at metadon kan give bivirkninger i form af kvalme og opkastninger! Og det passer meget godt med at jeg kaster op derhjemme også! Desværre så vil Det Palliative Team kun det de selv vil!

Mine læger på urinvejkirugisk havde også spurgt Det Palliative Team om jeg kunne vente en uge med at trappe ned i medicin! Dette fordi at jeg i de 14 dage hvor jeg har været på sygehuset har fået ekstra medicin pga mine smerter! Så hvis jeg kom hjem feks idag, så ville det ikke være 1 ml jeg ville få mindre i døgnet – men derimod 3 ml! Men igen – det kan jeg ikke få lov til! De har lagt en plan og følges til punkt og prikke – det skal den bare!

OUH!

Idag er jeg så blevet overflyttet til OUH og her skal jeg være i en lille uges tid! Lægerne skal have udregnet præcis om jeg har behov for ernæring gennem blodårerne og hvis jeg har – hvad jeg så skal have! Så er det nemlig sådan at jeg vil kunne få det hjemme!

Det vil jo være dejligt hvis mine madproblemer bliver bedre og jeg slipper for at skulle tænke på min vægt hele tiden! Være bange for at vægten er for lav i forhold til feks operation eller anden behandling! Jeg skal jo ikke være afkræftet men helt så fit for fight, som jeg nu engang kan være!

Nu må vi se hvad der sker! Men det er det som der sker for mig lige pt! Jeg savner familien ufatteligt meget og vil bare gerne hjem til dem! Håber jeg snart kommer det!

❤️ Line / etlivmedcancer.dk

 

8 tanker om “Tarmslyng, infektion og flydende ernæring i blodårerne!

 1. Jeg er blevet lidt afhængig af din bog. Jeg føler virkelig med dig og din familie. Sikke meget I skal igennem. Og så er det en glæde at læse om alle de gode oplevelser I får sammen. Jeg håber for både dig og din familie at du snart bliver så rask at du kan komme hjem til dem igen. – og at det palliative team vil lytte lidt mere efter dine behov og ønsker. Knus her fra.

 2. Søde Line ❤️ Øv for en dum omgang 😢 Håber de gode tiltag og planer lykkes og du snart er hjemme igen ☀️ Knus fra Jane og Simon

 3. Du er en modig pige trods situationen. Flot at sætte ord på, tror det letter lidt for både dig og os andre. Åh hvor vi trænger til en ny verden, men indtil da: pøj pøj, og gid du ikke må ha’ mere ondt end højst nødvendigt. Føler med dig og din lille familie

 4. Kære Line.
  Jeg tænker meget på dig❤️ Tænker på den uretfærdige kamp du kæmper. Jeg ville så gerne kunne opmuntre dig lidt, men må jo erkende at jeg slet ikke vil være i stand til at forstå hvor smertefuldt og opslidende du har det. Derfor føler jeg også at det bare vil være tomme ord. Kære kære Line jeg har dig med i mine bønner. Jhv er den som virkelig forstår og kan høre vores råb. Hvad skulle vi dig gøre uden ham❤️ De kærligste tanker fra lea❤️

 5. Kære ven
  Det er jo helt urimelige vilkår at leve under. Forstår godt at humøret er i bund. 😰
  Hvad kan jeg dog gøre for dig? Bare jeg kunne tage min tryllestav frem og lave alt godt, så gjorde jeg det.
  Én ting gør jeg – tænker meget på dig! ❤️
  Og jeg håber og ønsker alt det bedste for dig – altid.
  Når livet ind imellem kan være svært (for os alle), så tænker jeg på dig og hvad du må stå igennem.
  Kan selvfølgelig ikke 100% sætte mig ind i din situation men du er i mine tanker.
  Stort knus & kram 😘😘😘

 6. Hej Line.

  Jeg håber for dig at du snart kommer hjem til din familie. ❤️

  Igen når du skriver sådan synes jeg jo ikke at det palliative er en medspiller – desværre.

  Tanker herfra.

  Knus Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *