Tur til Lønborggård og vel overstået operation.

Lønborggaard.

I sidste uge har vi haft lidt ferie på et sted som hedder Lønborggaard ved Tarm! Det har været en super  dejlig mini ferie! Vi tog afsted onsdag og kom retur søndag aften! Vi kunne egentlig have været der fra mandag til mandag, men måtte jeg ikke for Det Palliative Team! De ville nemlig ikke give mig mere medicin med end til 4 dage! Det blev jeg selvfølgelig virkelig træt af, men besluttede mig for at jeg ville ikke gå og tænke på det, og derved ødelægge de dage vi var afsted!

Det var nogle af vores venner som havde lejet Lønborggaard. Det er en gammel gård som er lavet om til et stort feriehus med 15 værelser, med eget bad og toilet! Der er en større pool i en af længerne – så pigerne var ude at bade 2-3 gange om dagen! Sikke de hyggede sig! Fantastisk!

Vi voksne hyggede os med lækker mad, drinks og en masse snakken! Vi havde aftalt at lave mad på skift til hinanden og det fungerede bare perfekt! De sidste 2 dage var der ingen sat på til mad, og der lavede vi så “tøm køleskabet for rester”-mad! Det var mega smart for vi lavede selvfølgelig nye retter af de ting der var tilbage, og derved endte det med minimalt madspild!

Koncert på Lønborggaard!

Lørdag aften var der koncert i gårdspladsen med Lis Sørensen og bagefter Michael Falck! Selvom det ikke lige er det musik vi hører mest, så var det en hyggelig koncert! Man kender jo alligevel en del af sangene fra radioen! Det var pigernes første koncert, og det var virkelig hyggeligt at de var med!

Koncert på Lønborggaard med Michael Falk

Fordi vi havde lejet os ind på Lønborggaard – så fik vi lov til at komme gratis med til koncerten! Så det var jo vild god service af dem! Omvendt så kunne de også ligeså godt give os lov, for man kunne jo snildt høre det hele og så var det også en fin kompensation for generne man oplevede pga de mange mennesker!

Koncert på Lønborggaard med Lis Sørensen

Søndag aften gik turen så tilbage til Vejle.

Mandag…

Det var skønt at vi alle havde fri mandag. Selvom en del af tiden gik med oprydning og tøjvask – så fik jeg også lokket familien med på en lille skovtur! Jeg ville nemlig gerne ud og have fundet nogle hyldeblomster til et lille projekt jeg har pønset på siden sidste sommer. Jeg vil nemlig gerne prøve at lave hyldeblomst champagne!

Først kørte vi til Tirsbæk strand og gik ud til til Tirsbæk slot gennem skoven! Det var en super hyggelig tur, og tilfældigvis var haven ved slottet åben for besøgende! Så vi fik gået en lille tur derinde!

Tirsbæk slot - etlivmedcancer.dk

Tirsbæk slot - etlivmedcancer.dk

Vi fandt desværre ingen hyldeblomster i skoven, så da vi gik tilbage, så kørte vi ud til dyreskoven og der fandt jeg heldigvis nogle flotte hyldeblomster! Så nu er der hyldeblomst champagne “ind the making” 😉 Hvis det bliver en succes – så kommer opskriften selvfølgelig op på bloggen! Men indtil da – må I vente i spænding 🙃

Hyldeblomst champagne - etlivmedcancer.dk

Tibage på sygehuset!

Tirsdag skulle jeg være på sygehuset kl 9 og i løbet af dagen fik jeg ordnet alt så jeg var klar til operation onsdag! Noget jeg dog synes var træls – det var at jeg ikke fik snakket med noget kirurg omkring indgrebet! Så det var først lige inden at de bedøvede mig, at jeg fik spurgt ind til det hele! Det viste sig at være en meget god ide.

Jeg måtte selv påpege at min nefrostomi skulle skiftes! Hullet over blæren ville man dog ikke lukke, for kirugen var bange for, at jeg så ville få en fistel. Jeg har haft en før, og jeg ved hvor svært sådan en har ved at blive ordnet! I forhold til det andet indvendige dræn – så var skanningen heldigvis blevet pænere! Så jeg slap for at skulle have endnu en nefrostomi! Det er jeg virkelig glad for!

Alt gik heldigvis godt og idag kunne jeg tage hjem igen! Jeg har så fået en tid 2 august til en samtale omkring det videre forløb! Det tror jeg bliver godt! Så kan vi få gennemgået hvad jeg ønsker, og hvad der er muligt! Jeg vil jo virkelig gerne have lagt min nefrostomi ind igen, og så have hullet over blæren lukket til! Jeg håber virkelig ikke at det er umuligt, men det vil samtalen vise!

♥️ Line / Etlivmedcancer.dk

En tanke om “Tur til Lønborggård og vel overstået operation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *