Udskrevet fra sygehuset

Udskrevet igen.

Så blev det endelig mandag, og jeg er kommet hjem i faste vante rammer. Weekenden gik således at blodprøverne lørdag viste en bedring både omkring infektion og nyrer, så jeg fik lov at komme hjem på orlov.

Min sidemakker og jeg kom godt nok i isolation lørdag morgen, fordi en anden dame, som også lå på stuen fik udbrud af roskildesyge. Dette skete natten til lørdag. Jeg vågnede med en  masse tumult på stuen, og en ubehagelig lugt, der bredte sig! Fy føj!

Heldigvis spritter jeg altid af på toiletterne og håndtag, når jeg er indlagt. Jeps jeg ved det – jeg er mega sart på det område. Min sidemakker og jeg blev flyttet til en anden stue, men kom også i isolation, fordi man ikke vidste om vi var blevet smittet. Det var vi heldigvis ikke, men det ved man først efter 48 timer. Så det var først idag mandag morgen, at isolationen blev ophævet på vores nye stue.

Orlov…

Men fordi mine blodprøver var i bedring, fik jeg trods isolationen, lov til at tage hjem på orlov. Søndag viste blodprøverne yderligere bedre – så jeg kunne igen tage hjem på orlov, men skulle komme igen om aftenen. Lægerne havde nemlig besluttet at de ville tage ekstra blodprøver mandag morgen, og muligvis også et ekstra CT for at tjekke mine nyrer.

Mandag morgen skulle jeg så faste, for hvis billederne fra CT ikke var pæne, ville man anlægge nefrostomikatetre. Jeg fik taget blodprøver som vanligt, og så var det bare at afvente at skulle afsted til CT maskinen. Men kl 10:30 kom lægen ind, at blodprøverne nu var på normalt leje, så man havde afblæst CT. Ligeledes skulle jeg heller ikke have mere intravenøst antibiotika – her var blodprøverne også på normalt leje igen. Så dejligt.

Så jeg kunne ringe efter mor, og blive kørt hjem.

Hjemme igen…

Er det bare skønt at kunne være i et stille og roligt hus, samt at afvente at pigerne kommer fra skole, hvilket lige er sket. Det første den mindste af mine tøser tjekkede, var mit håndled, for at se efter om jeg stadig havde sygehusarmbåndet på. Det havde jeg ikke – så turde hun tro på at jeg ikke igen i nat skal sove på sygehuset.

Så har jeg ringet til Det Palliative Team for at høre om de vil udskrive mit smertestillende på kabsler. For vil de det, så vil jeg have mulighed for at kunne tage med på tur på onsdag. Familien skal nemlig afsted på et minicruise med Oslo-båden. Vi har aftalt at mand og børn tager afsted lige meget hvad – så hvis jeg ikke kan få tingene til at lykkes, så kan jeg ikke tage med! De ringede lige for 5 min siden og sagde at de godt ville udskrive kapsler. Men de fraråder mig at tage afsted, nu når jeg lige har været indlagt, og fordi jeg ikke har afprøvet kapsler i et stykke tid. Men nu vil jeg eksperimentere med det, det næste døgns tid, så ønsk mig held og lykke!

Ud over at eksperimentere med kapsler, så skal jeg også drikke en masse væske og tage på i vægt. Jeg har lige fundet en ny protino proteindrik med blåbær, som er mega god. Man kan desværre ikke købe den alle steder endnu, – men jeg har fået nogle med hjem fra sygehuset. Smider lige et billede på så du kan se hvordan den ser ud. Og så er jeg faldet over nogle vitamin berigede drikke, som hjælper mig med at få en masse væske ned. Det er nu rart at have lidt at skifte med – vand bliver nu så ensformigt med tiden!

Tak fordi du læste med <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *