Vel overstået operation!

Operation!

Nu er klokken 22:11 og jeg ligger på sygehuset og gør status for idag!

Jeg var nummer 2 på programmet til operation! Patienten før mig fik fjernet sin nyre, så det tog en del tid! Jeg kom for omkring kl 14:00! Det var lang tid at vente uden at få noget mad! Jeg skulle faste fra midnat!

Jeg vågnede på operationsbordet og skulle selv skubbe mig over i min egen seng! Men det gik, trods at jeg var skåret op lige over blæren! Selve snittet virker ikke så stort!

Inden operation.

Jeg talte med min kirurg Lars Ulrich inden jeg blev bedøvet! Han fortalte at en af hans bekymringer var hvis betændelsen var ved begge indvendige dræn! Dem jeg har fået lagt fra nyre til blære i begge sider! Men at han ville gøre hvad han kunne, men jeg skulle indstille mig på at jeg muligvis skulle have 1 dræn fjernet senere hen! Hvis altså at de ikke kan få bugt med betændelsen på denne her måde!

Opvågning!

Jeg er altid lidt sløv til at vågne op, så jeg husker ikke så meget! Men de sagde at jeg nok skulle have arret skyllet igen om ikke så mange dage!

De tog også vinyler – altså lidt større glas til blodprøver, hvor man tjekker for bakterier i blodet!

På opvågningen kom Lars Ulrich desværre ikke og snakkede med mig! Men måske han skulle nå endnu en operation eller han skulle hjemad!

Da jeg sådan rigtigt begyndte at være mig selv, så blev jeg bare mega sulten! Heldigvis så havde de nogle sandwich med æggesalat og jeg spiste sandelig 2 af dem, plus jeg drak en juice! Skønt endelig med noget mad!

Kl 1630 blev jeg kørt tilbage på afdelingen!

Tilbage på urinvejkirugisk sengeafdeling!

Tilbage på afdelingen var det ved at være tid til aftensmad! Der blev serveret lasagne! Jeg kunne ikke spise så meget fordi jeg jo netop havde spist sandwich! Men selvom jeg kun tog lidt, så endte jeg alligevel med at kaste op! Jeg tænker det er pga narkosen!

Efter maden fald jeg tungt i søvn og vågnede ved at jeg var gennemblødt forneden på min mave! Straks tænkte jeg at min stomipose var gået læk for den var helt fyldt! Men det viste sig at det simpelthen var mit sår der væskede så meget! Jeg fik alt ordnet og så kom der en “skylle” fra såret så jeg kunne starte forfra! 👎🏽

Da jeg så kommer tilbage i min seng begynder jeg at ryste kraftigt og får mange smerter! Vi tjekker temperatur og jeps nu har jeg så også feber! Så der har lige været en laborant for at tage nye blodprøver!

Nå men jeg har stadigvæk ikke snakket med nogen læge om hvordan det er gået! Ret træls for jeg er jo meget spændt på hvad prognosen for det hele er!

Heldigvis så har den nye forbinding på såret holdt, så det er jo dejligt!

Når jeg ved mere så kommer der en Update 👍

Rigtig god aften derude!

 

6 tanker om “Vel overstået operation!

 1. Rigtig god bedring og forhåbentlig en rolig nat til dig – kære Line….😊
  Vi håber alle det bedste for dig ❤️
  Sov godt tapre ven 🌸🌺

 2. Håber så meget at du får sovet i nat og uden alt for store smerter❤️Tænker på dig og bare lægen, har noget godtag sige i morgen. Godnat og alt godt herfra fam. Frandsen

 3. God bedring, til dig søde ven❤️ Synd at du ikke kan få lidt ro, men håber snart du er frisk igen❤️ Mange knus og kram fra Vivi

 4. Hej Line
  Ja det var en rigtig træls dag i går. Godt du ikke vågnede op med en pose på låret👍 Det er gode tegn foreløbig.
  Vi havde en god tur i DGI huset med pigerne. De hyggede sig med deres kammerater og trænere som var mega engagerede. Da det var slut kørte vi hjem og smurte madpakker så David ikke skulle tænke på det. Vi læste to bøger med Sienna og hjalp Sophia med en opgave om giraffer som hun skal fremlægge for klassen på tirsdag. Hun er blevet super dygtig til at bruge sin pc. Det blev både med diverse billeder og video. Så flot.
  Da David kom hjem fik vi kaffe og jordbærtærte 👍
  Vi ses senere i dag. Knus mor

 5. 🌷🌷🌷vi tænker på dig og din familie og håber at der er godt nyt når du får snakket med lægen. Kram Karen og leif

 6. Søde Line, håber betændelse og feber snart må forsvinde, så du kan komme nogenlunde på højkant igen. Knus fra faster ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *