Vel overstået påske og nu ny ikke planlagt operation 👎

Påskens projekter!

Jeg havde ikke de store planer her i påsken, hvilket var super dejligt! Så vi nød rigtigt at være hjemme og hygge med pigerne! Men jeg må sande at pigerne er ved at være store, for inden jeg fik set mig om, havde de en masse planer! Som ikke indvolverede os! Det var helt mærkeligt!

Søndag aften tog begge piger med min veninde hjem på overnatning til mandag! Det var så heldigvis en plan som jeg var delvis med i! For mandag morgen hentede min veninde mig, og så fik vi malet hendes køkken færdigt, plus lidt ekstra, mens vores børn legede sammen!

Hendes børn har samme alder som mine, og til frokost lavede de store toast til os alle sammen! Det gjorde de bare super godt, og de var selv meget stolte over at kunne hjælpe os med det! For det var virkelig en dejlig hjælp når vi stod der med maling osv, og de så kunne kalde til bords. Og vi så bare kunne vaske hænder og sætte os ned og spise!

Vi sluttede dagen af med at spise pizza sammen med vores mænd og det var super hyggeligt! Rigtig dejlig dag! Og jeg nød at kunne male lidt igen! Jeg malede blandt andet en del af en skorsten i deres stue i en meget mørk grå farve! Det gav super meget kant til stuen! Bedøm selv!

Male dekoration i stue - Flygger farver - malermester Line Frankfurth - etlivmedcancer.dk

Senere skal vi have malet den bagerste væg i samme farve! Det havde vi ikke lige tid til i mandags! Men det får vi gjort på et tidspunkt!

Mere overnatning og lammesteg hos svigermor!

Tirsdag blev pigerne hentet af en anden veninde, som tog dem med i Dinos legeland i Fredericia! De havde en mega sjov dag dernede og jeg fik dette billede tilsendt af hendes og mine unger!

Dinos legeland Fredericia - etlivmedcancer.dk

Efter legeland kørte min veninde Sophia hjem til os og beholdt så Sienna, som så skulle overnatte ved dem helt til torsdag!

Onsdag tog Sophia ned til farmor og farfar på overnatning! Så vi udnyttede alenetiden og tog ud at spise på Lido i Vejle og bagefter i biografen og så en film! Ultra voksenhygge!

Torsdag tog vi ud til min veninde, som havde Sienna på overnatning. De havde inviteret på kaffe og kage i forbindelse med at vi skulle hente hende! Det var som altid mega hyggeligt at besøge dem, og pigerne havde lavet æblekage til kaffen. Uhm det smagte godt!

Torsdag aften skulle Sienna så videre hen til farmor og farfar, hvor Sophia jo allerede var! Hun skulle overnatte til fredag, hvor vi skulle spise sammen!

Farmor stod med lækker lammekølle og det smagte bare virkelig godt. Mine forældre var også inviteret med så vi fik rigtig snakket igennem!

Vores tur til gæster – lørdag aften!

Lørdag aften havde vi så inviteret gæster til tapas! Vi havde inviteret 7 og med os selv på 4 personer – så var vores lille rækkehus virkelig fyldt op!

Vi havde bestemt os for at lave tapas – det er både lækkert og så er det nemt at stå med! Alle gæsterne var også glade for maden så det var dejligt! Jeg havde selv bagt nogle ostevandbakkelser til – det smager super godt til ost og diverse pålæg! Jeg har lagt opskriften ud – du finder den her!

Min veninde og hendes mand, dem som jeg havde malet for om mandagen, var nogle af gæsterne. De havde købt en mega flot buket til mig! Jeg tog lige et par billeder…

Flotte blomster - etlivmedcancer.dk

Flotte blomster - etlivmedcancer.dk

Af nogle af de andre fik vi nogle hjemmelavede sæber! De dufter super lækkert og er bare så flotte!

Hjemmelavet sæbe - etlivmedcancer.dk

Nedtur med helbreddet igen igen!

Søndag gik mest med at sove og mandag egentlig ligeså! Mandag opdagede jeg så at jeg var begyndt at væske med lidt uklar væske omkring et af mine gamle ar! Der var også rødt udslæt og varme omkring det. Så jeg ringede til min stamafdeling og fortalte lidt omkring det, og vi aftalte at jeg skulle komme tirsdag morgen for at få set på det!

Tirsdag går stille og roligt på sygehuset og det ender ud i at jeg skal have en CT skanning for at de ikke overser noget! Lægen som ser CT skanningen siger at hun umiddelbart ikke kan se nogle problemer, men at de vil se på det idag onsdag til konference! Så jeg tager hjem på orlov ved familien og vi hygger med at lave mad fra årstidernes madkasse! Jeg fik mad derfra mandag aften og igen var det super lækker kvalitet det hele! Igår fik vi hotdogs med salsiccia pølser, lynmarinerede rødløg og en avocado/agurk/chili salsa til! Jeg var lidt skeptisk for vi spiser det jo normalt som man gør på en pølsevogn! Men det smagte vildt godt! Det kan sagtens anbefales!

Frugt, årstiderne, etlivmedcancer.dk

Nå men idag onsdag tilbage på sygehuset kom lægen så ind rimeligt tidligt og havde desværre dårlige nyheder! Der er åbenbart dannet sig væske/betændelse omkring mit ene dræn ved blæren. De vil så forsøge om de kan redde det ved en operation imorgen torsdag hvor de vil åbne og rense det! Og så skal jeg have en hel del antibiotika flydende! Hvis det ikke virker, så skal jeg have fjernet det ene dræn og så betyder det nefrostomikateter (udvendigt afløb) på den side i nogle måneder! Så kan de måske forsøge at lave det indvendigt igen!

Øv øv øv! Jeg håber virkelig ikke at det ender med at det ikke virker imorgen! Men ja nu må jeg se!

Det var alt for denne omgang!

Hej hej herfra!

 

 

4 tanker om “Vel overstået påske og nu ny ikke planlagt operation 👎

 1. Hej min ven
  Elsker at følge lidt med i jeres liv her på bloggen. 😘
  Og de dejlige opskrifter som du er så god til at lægge ud. De er til inspiration.
  Øv for dig. Håber virkelig også det allerbedste for dig i morgen. Jeg sender dig de bedste tanker.
  Knus E

 2. Det var en skøn hyggedag vi havde og en helt vild hyggelig aften med lækker mad😘 blomsterne var så fortjent søde❤
  Tænker på dig og håber virkelig det lykkedes imorgen❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *