Weekend og weekend igen.

Udskiftning af nefrostomi dræn.

Sidste weekend gik med at jeg om fredagen skulle have skiftet dræn, og resten af weekenden med Girl Power Party for pigerne. Vi har længe haft lovet dem at vi skulle arrangere noget fest! Så det var jo så lige helt “perfekt” at det endte med at falde sammen med min indlæggelse! Vi havde overvejet om vi skulle flytte pigefesten, men vi blev enige om at holde fast ved datoen. For med min sygdom kan der altid ske noget som gør at man må rykke om på tingene. Så vi besluttede at vi for en gang skyld ville tro på at det bare gik uden problemer, og at jeg trods skift, alligevel ville have det godt lørdag!

Skift af dræn!

Så fredag mødte jeg ind kl 1030 på urologisk sengeafdeling. Jeg skulle møde ind fastende, fordi jeg får skiftet nefrostomi dræn i fuld narkose. Jeg havde haft ringet om torsdagen, for at høre, om jeg måtte overnatte fra torsdag til fredag. Det kunne desværre ikke lade sig gøre denne gang, men fordi jeg først skulle møde 10:30, så gik det hele alligevel!

De havde sagt at jeg skulle regne med at komme for ca kl 14, men allerede kl 12:30 blev jeg hentet ned. De havde åbenbart arbejdet lidt hurtigere den dag, så de var foran! Det var jo en klar fordel for mig, for så blev jeg også hurtigere mig selv igen efter narkosen! Og allerede kl 21 kunne manden hente mig hjem, og jeg havde heldigvis ikke de store smerter! De skiftede dog ikke begge sider, som jeg ellers havde troet, men kun den ene side!

Den side som ikke blev skiftet, er den side hvor der stadig ligger en indvendig slange fra nyre og ned til blæren! For 14 dage siden fik jeg den tjekket for gennemløb, og det fungerede fint! Så da jeg vågnede op fra narkosen, prøvede vi kan afklemme udgangen til den udvendige pose! For at se om vi måske kunne fjerne den udvendige del! Desværre fik jeg smerter i nyren efter 3 timer, og da vi så åbnede til den udvendige pose! Så løb der 100 ml urin ud i posen på 1 min! Altså er der nu et eller andet som bremser nedgangen til blæren! Så i slutningen af september skal jeg have den indvendige slange renset, og så er håbet at jeg kan komme af med det udvendige!

Pigefest!

Lørdag kl 15 ankom pigerne så til tøsernes Girl Power Party! Vi havde arrangeret forskellige ting til festen såsom skattejagt, stop dans, pakkeleg og så skulle de også danse Just Dance på PlayStation! Pigerne havde inviteret 8 andre piger, samt min store piges veninde på 18 år!

Da de ankom startede de med at spise kage og is, og så var det i gang med skattejagten! Derefter gik det hele slag i slag, og de var heldigvis meget nemme at have! Pigerne havde bestemt at de skulle have raclette til aftensmad og det var heldigvis også en succes! Om aftenen skulle de sove i telt i haven, og ieg havde været noget spændt på, om nogen ville blive bange! Men det gik også smertefrit – måske fordi de lå 3 i hvert telt.

Næste morgen spiste vi morgenmad sammen, og så blev de hentet kl 10 af forældrene! Det passede helt perfekt i forhold til morgenmad, og tid til at pakke ting sammen igen!

Arbejde, ribbenstegsburger og hundehvalp!

Ellers så er denne uge gået med at oplade efter weekenden! Heldigvis har jeg ikke været helt mast, så jeg har også haft mulighed for at være en lille smule på arbejde! Denne gang var det for en af mine gode venner, Palle, som ringede om jeg ville hjælpe med nogle vinduer! De skal slibes, kittes, grundes osv! Det er vinduer i op til 4 sal – så der er gang i lifte! Heldigvis har Camilla og jeg fået lov til at tage de vinduer som er i stueplan! Ikke dårligt!

Maling af vinduer fra lift i vejle - etlivmedcancer.dk

Og så har manden introduceret mig for nok verdens bedste ribbenstegsburger. Ganske vist fra en pølsevogn – men alt derfra er hjemmelavet og hold da op hvor er den god! Jeg fik en igår ovenpå end u et møde med Det Palliative Team. Jeg er for træt til at give resume af de nye betingelser – så det kommer på bloggen en anden dag! Men det var virkelig lækkert med sådan en god burger, når man psykisk er godt brugt!

Ribbenstegsburger fra pølsevogn i vejle - etlivmedcancer.dk

Igår fredag så kom vores længe ventede hundehvalp endelig! Hun er nu 15 uger gammel, og avleren kom med flyveren med hende kl 18:30! Vi hentede dem i Billund, og så sov de hjemme ved os til idag, hvor vi så kørte Andrea (hende vi købte hunden af) tilbage til Billund lufthavn!

Det er en australsk silkyterrier og hun skal hedde Coco! Hun har masser af energi og virkelig hvalpet! Men sød og kvik – så det skal nok blive godt!

Australsk silky terrier - etlivmedcancer.dk

I aften skal vi over og forkæles ved min mor og far! Jeg er noget busted, kan jeg mærke! Men jeg håber at en middagslur vil hjælpe på problemet!

Rigtig god weekend derude!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

En tanke om “Weekend og weekend igen.

  1. Kære 😘
    Tillykke med det nye familiemedlem. Hun ser jo sød ud. 🤗 Håber at hun er godt opdraget – eller bliver det (det gør hun) så hun kan komme med i sommerhus på et tidspunkt. Forhåbentlig snart. ❤️
    Og den burger med ribbensteg ser virkelig lækker ud. Hvor er den fra?
    Også god weekend herfra. 😘😘😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *